Lajme

Beteja e Llallës për Vettingun, nis seanca në Kolegjin e Apelimit

Kolegji i Posaçëm të Apelimit ka nisur rreth orës 13:00 seancën për ish-prokurorin e Përgjithshëm, Adriatik Llalla, lidhur me procesin e rivlerësimit ndaj tij.

Vetë Llalla nuk ka qenë i pranishëm, por përfaqësohet nga avokati i tij Sokol Hazizaj.

Komisioneri publik, Florian Ballhysa, kërkoi prishjen e vendimit të KPK për Llallën, për ndërprerje të procesit të rivlerësimit.

Sipas komisionerit Llalla është ende magjistrat, pasi sipas tij dorëheqja e ish kryeprokurorit nuk është shprehur përmes formës dhe procedurës ligjore.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë