Politike

Berisha, të zgjedhurve vendorë të PD: Bashkëpunoni me qeverinë për projektet, por edhe denonconi

Në takimin me të zgjedhurit vendorë të PD-së, Sali Berisha kërkoi që ata të bashkëpunojnë me qeverinë, por paralelisht të denoncojnë cdo diskriminim që mund të preken me fondet nga qeveria.

“Në përputhje me ligjin, ju duhet të bashkëpunoni me qeverinë qendrore, në interes të zgjedhësve tuaj. Por do denonconi çdo diskriminim të qeverisë vendore ndaj bashkisë tuaj dhe qytetarëve tuaj.

Bashkëpunimi duhet të zbatohet mbi projekte. Ndaj, ato fonde që keni, i përqendroni në projekte sidomos nga institucionet ndërkombëtare, se ky do bëjë një diskriminim ndaj jush.

Duhet të jeni shumë aktiv në bashkëpunimin ndërkombëtar, në interesin më të mirë të qytetarëve që ju drejtoni”, tha ai.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë