Vende dhe Udhetime

Aventura në shpellat nënujore të Meksikës (VIDEO)

Shpellat nënujore në Dos Ojos në Meksikë janë një nga atraksionet më interesante për turistët dhe të apasionuarit pas sfidave.

Një grup zhytësish kanë guxuar, duke shkuar disa dhjetëra metra nën ujë për të eksploruar bukuritë e hatashme që këto shpella ofrojnë.

Shpella Dos Ojos pëlqehet shumë, pasi përveç bukurisë që ofron është shumë e thjeshtë edhe për tu arritur dhe një zhytje në të mund ta bëjnë edhe amatorët.

Më Shumë