Politike

Autorizimi për ‘arrest shtëpie’ ndaj Sali Berishës, Këshilli i Mandateve mblidhet më 18 dhjetor

Nga Gazeta Si- Më datë 18 dhjetor, në orën 12:00, Këshilli për Rregulloren, Mandatet dhe Imunitetit do të mblidhet për shqyrtimin e kërkesës së SPAK që kërkon autorizimin e Kuvendit për 'arrest shtëpie' për Sali Berishën.

“Mbledhja e Këshillit për Rregulloren, Mandatet dhe Imunitetin për shqyrtimin e kërkesës së Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar për dhënien e autorizimit nga Kuvendi për arrestimin/heqjen e lirisë së deputetit Sali Berisha, nëpërmjet zëvendësimit të masës së sigurimit, do të zhvillohet në datën 18.12.2023, ora 12.00, në Kryesinë e Kuvendit”, shkruhet në njoftimin e kryeparlamentares Lindita Nikolli.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë