Para

Apple do të dhurojë një shumë “thelbësore”për Mbrojtjen Civile Italiane

Për të ndihmuar Italinë në përballje me urgjencën shëndetësore për shkak të koronavirusit Sars-CoV-2, Apple, ashtu si gjigandët e tjerë të sektorit, do të zbresë në terren e do të ofrojë ndihmë konkrete për vullnetarët dhe punonjësit e shëndetësisë që janë në linjë të parë në luftën kundër Covid-19. Kolosi Apple, siç thuhet në një shënim të lëshuar nga e njëjta kompani, synon të japë një dhurim “domethënës” për Mbrojtjen Civile Italiane.

Njoftimi i Apple

Tom Cook Administrator I Deleguar i Apple

“Për mbi 35 vjet Italia ka përfaqësuar një shtëpi për Apple. Ne kujdesemi për klientët tanë, kolegët dhe partnerët italianë; ne kemi ndërtuar lidhje të forta, të cilat bëhen edhe më të forta kur jemi të bashkuar nga qëllimi i përbashkët për të mbrojtur shëndetin e komuniteteve tona “, tha Kolosi. “Me këtë frymë uniteti, Apple do të bëjë një donacion të rëndësishëm për Mbrojtjen Civile për të siguruar që shpëtuesit e linjës së parë, vullnetarët dhe profesionistët e kujdesit shëndetësor të kenë burimet për të mbrojtur shëndetin e tyre, ndërsa kontribuojnë në përgjigjen e Italisë ndaj Covid- 19. Ne u jemi mirënjohës atyre për altruizmin dhe guximin që ata tregojnë çdo ditë ”.

Apple: të gjitha dyqanet jashtë Kinës janë mbyllur

Për të mbajtur nën kontroll përhapjen e koronavirusit, pas dyqaneve italiane, në ditët në vazhdim, Apple ka mbyllur të gjitha dyqanet e saj në të gjithë botën deri në 27 Mars. Vetëm 42 dyqanet në Kinë mbeten të hapura, të cilat kanë rifilluar punën gjatë ditëve të fundit, pas një periudhe mbylljeje. Vendimi i kompanisë u komunikua në një postim në Tëitter nga CEO Tim Cook së bashku me dëshirën për të dhuruar 15 milion dollar për të kontribuar në luftën kundër Covid-19 ndërkombëtarisht.

“Në vendet e punës dhe komunitetet tona, ne duhet të bëjmë gjithçka që mundemi për të parandaluar përhapjen e Covid-19. Apple do të mbyllë përkohësisht të gjitha dyqanet jashtë Kinës dhe është e angazhuar të japë 15 milion për të ndihmuar në shërimin e infeksionit në të gjithë botën “, tha Cook në rrjetin social duke përfunduar mesazhin e tij “afër me Italinë”./skytg24/


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë