Lajme

Ambasadori austriak përfundon misionin në Tiranë

Presidenti Ilir Meta ka zhvilluar një takim lamtumire me ambasadorin austriak në vendin tonë, Johann Sattler, teksa ky i fundit ka përfunduar tashmë mandatin e tij. Në takimin e fundit me të, kreu i shtetit ka falënderuar diplomatin austriak për angazhimin e tij të palodhur në forcimin e marrëdhënieve mes dy vendeve.
Gjithashtu, Meta shprehet se e ka falënderuar ambasadorin Sattler edhe për promovimin që iu bëri maleve të Shqipërisë dhe aktivitetet kulturore.
“Ishte kënaqësi e veçantë të falënderoja ambasadorin e Austrisë, z.Johann Sattler në përfundim të detyrës së tij, për angazhimin e palodhur për forcimin e gjithanshëm të marrëdhënieve të shkëlqyera midis dy vendeve tona. Nuk mungoi dhe një falënderim i posaçëm për promovimin që ambasadori Sattler u bëri maleve të Shqipërisë, ndërsa aktivitetet kulturore ishin mbresëlënëse si asnjëherë më parë”, shprehet Meta në rrjetin social “Facebook”.

https://www.facebook.com/ilirmetazyrtar/posts/2453602721352653?__xts__[0]=68.ARCoVPbUh7hqxDgf08qHE3JAdIVQLaaX2zR--6b6FLMGgywa7z8m3IFXM2PTIE7o4yI3d939TdDpiTeby1qgXRF0V-xMko5WPoKw000zv_QxON-F9CunVlwOsY8HQ9Tj8udI91Oo6C-HUXmxm7nMzWrQpHvuiJdhvR30Y6LaV5DwzBzfMkeVsaP_LRiqzCvb8OxRLwkCDZzxyYEfbEdMVxirs9tWEKyywgWRnpZcyCDybR-7QK50EnIsCqFY3axAq4IiY-yHbfGkRIIJul199zZ8Qbu0KEr3jlicpZDFYBIJ2yYIYXNVrXcsarKOsYUMjPMhebhwi24yX9y1qnFvV-RsnObj&__tn__=-R


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë