Lajme

SHBA: Hetues të posaçëm për të gjurmuar falsifikatorët

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë ka deklaruar se lufta ndaj korrupsionit do jetë prioriteti kryesor i SHBA dhe ka theksuar se është e angazhuar për luftën kundër korrupsionit dhe respektimin e sundimit të ligjit në Shqipëri.
Me një video të shpërndarë në “Facebook”, ambasada pohon faktin se në bashkëpunim me Policinë e Shtetit, do të gjurmojë falsifikatorët e dokumenteve me hetues të posaçëm.
“Qeveria e Shteteve të Bashkuara është e përkushtuar në luftën kundër korrupsionit dhe respektimin e sundimit të ligjit në mbarë botën. Lufta kundër korrupsionit është prioritet i punës së Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë. Çdo javë do të nënvizojmë një nismë që kemi ndërmarrë për të luftuar korrupsionin në Shqipëri. Këtë javë, mësoni se si Ambasada e Shteteve të Bashkuara, nëpërmjet agjentëve dhe hetuesve të posaçëm, në bashkëpunim me Policia e Shtetit dhe prokurorët, punon për të gjurmuar dhe shkurajuar mashtrimin me anë të dokumenteve dhe për të sjellë përpara drejtësisë kriminelët përgjegjës për prodhimin, përhapjen dhe blerjen e tyre”, thuhet në postimin e ambasadës.

https://www.facebook.com/usembassytirana/videos/1659008470891118/?__xts__[0]=68.ARBxwgEP7bBBcwFTHRTdWkkTgdqMyRtoLGG29_AdC8B911gokLYFVoycJT6pftiNkpjjcNtuBI4XifBv5JU9xRwGZ3_pH3_8EXs2u9qMfPvR-l9UN3fT2MQ1KYHN1UYAW6SZ2dl0ZFjTeGLHPacXHldLZKQse1DS5G1JSsYGFoRyNzR3rDFSeVTr0NKtY7M8RJU1ly3dBiunmNrkyGdPVpu7ki2U6WFxU6bIReoMsYseBOI6fuLzjh1JMLXdhwnLLYZW1Dz54aPHcGRR4BV4m5rVesOjz-rzw1_UE80hkxRghR_iO7s-mL9deLcouJealudR9NYlF0rvX0Q5-jbDkDnHfnhqdw&__tn__=-R


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë