Lajme

Ambasada Amerikane: Reforma në Drejtësi do sigurojë që çdokush të jetë i barabartë para ligjit

Ambasada amerikane ka kujtuar miratimin e Reformës në Drejtësi të bërë tri vite më parë.
Ambasada ka publikuar një video në “Facebook” dhe i fton qytetarët që të shohin dhe të kuptojnë sesi kjo reformë do të sigurojë që të gjithë të jenë të barabartë përpara ligjit.
“Çfarë është reforma në drejtësi? Si po zbatohet? Si do të ndikojë në jetën tënde dhe në jetët e shqiptarëve? Sot, në 3 vjetorin e miratimit të reformës në drejtësi, shihni këtë video të thjeshtë për të mësuar se si reforma në drejtësi do të sigurojë që çdokush të jetë i barabartë përpara ligjit. #CfareEshteReformaNeDrejtesi #NdalKorrupsionit“, thuhet në postimin e ambasadës.

What is Justice Reform?

🇦🇱 | Çfarë është reforma në drejtësi? Si po zbatohet? Si do të ndikojë në jetën tënde dhe në jetët e shqiptarëve? Sot, në 3 vjetorin e miratimit të reformës në drejtësi, shihni këtë video të thjeshtë për të mësuar se si reforma në drejtësi do të sigurojë që çdokush të jetë i barabartë përpara ligjit. #CfareEshteReformaNeDrejtesi #NdalKorrupsionit🇺🇸 | What is justice reform? How is it being implemented? How will it affect your life and the lives of Albanians? Today, on the 3rd anniversary of the passing of justice reform, take a look at this simple video to learn how justice reform will ensure that everyone is equal under the law.#WhatisJusticeReform #StopCorruption

Gepostet von U.S. Embassy-Tirana am Sonntag, 21. Juli 2019
 

Më Shumë