Politike

Albin Kurti, zyrtarisht në fushatë për Vetëvendosjen në Tiranë: Shqiptarët meritojnë më shumë (Video)

"Do të fillojmë bashkëpunim me kryeministrin Edi Rama sepse ne do të formojmë qeverinë para zgjedhjeve këtu dhe do t’i trajtojmë më prioritet marrëveshjet e nënshkruara deri tani"

Më Shumë