Trend

Aktorët të transformuar për shkak të roleve

Aktorët duhet të përdorin shumë përbërës në mënyrë që të duken si personazhet e tyre. Por ndonjëherë përbërja nuk është e mjaftueshme, kështu që një aktor duhet të transformojë gjithashtu trupin e tyre fizik. Për shembull, Charlize Theron, duhej të fitonte 23 kilogram për pjesën e saj kryesore në Tully. Dhe Chris Pratt duhej të humbte shumë peshë dhe të formonte muskujt e tij për Guardians of the Galaxy.
Më poshtë keni aktorët që kanë sakrifikuar pamjen e tyre për hir të roleve.

Christian Bale ka për të fituar 20 kilogram për pjesën e tij në Vice.
Chris Pratt humbi shumë kilogram për rolin e tij Guardians of the Galaxy.
Jennifer Aniston ka vënë peshë për Cake.
Adam Driver 23 kilogram për pjesën e tij në heshtje.
Matt Damon fitoi 14 kilogram për Informatorin!
Joaquin Phoenix ka shtuar në peshë për You Were Never Really Here.


Charlize Theron duhej të fitonte 30 kilogramë për pjesën e saj kryesore në Tully.
Hugh Jackman duhej të humbiste 15 kilogramë për Les Misérables dhe pastaj të fitonte masën e muskujve për The Wolverine.
Anne Hathaëay humbi 11 kilogram për pjesën e saj në Les Misérables.
Jake Gyllenhaal humbi 10 kilogramë për Nightcrawler.
Colin Farrell vuri më shumë se 20 kilogramë për pjesën e tij në The Lobster.
James McAvoy ndryshoi në mënyrë drastike për Glass.
Jonah Hill humbi peshën për Maniac.
Chris Hemsworth duhej të humbiste 12 kilogramë për In the Heart of the Sea dhe pastaj të kthehej në masë të muskujve për Thor: Ragnarok.

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë