Trend

A na ulin në peshë çajrat për dobësim? Edhe ekspertët janë në dilemë

Ka disa vite që në Shqipëri po përdoren çajrat për dobësim si një mënyrë për të rënë në peshë.  Por duket se ka një “luftë” midis ekspertëve që e shohin çajin e dobësimit si të padëmshëm dhe ekspertëve që nuk e rekomandojnë atë.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë