Jete & Stil

YouTube fshin rreth 8 milion video brenda 3 muajsh

Rreth tetë million video janë fshire brenda tre muajve nga kanali më i madh muzikor You Tube.

YouTube ka njoftuar se ka fshire 8.3 milionë video nga tetori deri në dhjetor 2017, kjo për shkak se kishin shkelur udhëzimet.

Kjo shifër nuk përfshinë videot që janë larguar për shkak të keqpërdorimit të autorësisë apo arsyeve ligjore.

Video që kishin përmbajtje eksplicite seksuale kanë qenë të raportuara nga 9.1 milionë përdorues, ndërsa 4.7 milionë video janë raportuar për përmbajtje abuzive.

Shumica e ankesave ishin nga India, SHBA-të dhe Brazili


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë