Jete & Stil

WhatsApp nuk do të funksionojë në disa lloje telefonash

Aplikacioni që na ka bërë të gjithëve për vetë nuk do të funksionojë më në disa lloje telefonash iPhone dhe Android.

Shërbimi i njohur i mesazheve që aktualisht zotëron 1.5 miliardë përdorues në mbarë botën, do të hedhë miliona nga platforma për dy vitet e ardhshme.

WhatsApp ka zbuluar me anë të një postimi se kompania do të zhdukë këto lloj sistemesh deri më 1 shkurt 2020.

-iOS 7 dhe më të vjetër

-Android Gingerbread 2.3.7 dhe më të vjetër.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë