Politike

Vuçiç: Ukraina është mike e Serbisë, janë sllavë si ne që nuk e njohin pavarësinë e Kosovës. Të gjithë dakord me mua për të hequr sanksionet dhe ndikimin rus nga deklarata

Më Shumë