Media Galeri

Virgil Abloh, një jetë në fotografi

Stilisti i njohur ka vdekur në moshën 41-vjeçare por ka lënë pas një pafundësi krijimesh që do të jetojnë gjatë në botën e modës dhe jetën e përditshme të të gjithëve.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë