Media Galeri

Vila 6 shekullore e familjes më të pushtetshme në Francë

Tashmë mund të ”zini vend" në vilën e familjes më të pushtetshme franceze para 6 shekujsh për 2.99 milionë euro.

Vila në jug-perëndim të Francës, është 2 mijë metra katror dhe ka 3 hyrje të ndërthurura midis antikes dhe periudhës rilindase.  Struktura  e vilës ka nisur të ndërtohet në shekullin e 12-të dhe ka përfunduar në shekullin e 18-të.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë