Media Galeri

Vendi perfekt për arratisje…

Shkëmbi i Guatape (spanjisht: El Peñón de Guatapé) ndodhet në Kolumbi dhe është vendi perfekt për tu arratisur nga bota.
Forma është një mbetje shkëmbi granit që i ka rezistuar thyerjes. Pêr këtë, arkitektët kanë ndërtuar shkallë, një shteg që përfshin më shumë se 649 shkallë. Çfarë gjendet në majë?
Një restorant dhe dyqan.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë