Media Galeri

Vende të braktisura me kujtime të mëdha

Vendet e braktisura të Bashkimit Sovjetik që japin kujtime të historisë së trazuar të rajonit, nga madhështia e një kishe ortodokse të shkatërruar, te afresket që ende zbukurojnë muret e shkatërruara të ish-kazermave, shkollave dhe fabrikave./The Guardian.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë