Media Galeri

Transporti urban përtej kapaciteteve

Në një kohë kur Ministria e Shendetësisë ka njoftuar se nuk lejohen grumbullimet më shumë se 10 veta në ambiente të hapura dhe të mbyllura dhe kur duhen ruajtur distancat në autobusës qytetarët e Tiranës hasin (por edhe shkaktojnë) këtë gjendje në transportin urban. Kjo foto është shkrepur mesditën e kësaj të marte, në linjën e Yzberishtit


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë