Media Galeri

Të rinjtë shqiptarë në Bruksel këndojnë e kërcejnë shqip

Të rinjtë shqiptare u mblodhën në sheshin “Grand-Place” në Qendër të Brukselit për festën e Pavarësisë. Të veshur me kostume popullore tradicionale shqiptare kanë realizuar një koncert të drejtuar nga “Grupi Vatra”. Ahmet Gjanaj themeluesi i kësaj qendre nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook” ka treguar se edhe të rinjtë në Bruksel janë të lidhur me vendin e tyre. Qendra kulturore “Vatra” është themeluar në vitin 2007 dhe jep mësim mbi gjuhën dhe kulturën e shqiptarëve.  


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë