Jete & Stil

Të hani mirë dhe të mos shpenzoni shumë para, ja disa rregulla

Kur vendosni të udhëtoni në një vend, gjeja  parë që planifikoni pas biletës së udhëtimit janë paratë për ushqimin që do konsumoni gjatë kohës që jeni me pushime.

Rregulli kryesor nëse vendosni të udhëtoni është mos të tundoheni në çdo gjë që i’u del përpara. Ndonëse opsionet janë të pafundme sapo të dilni nga aeroporti e në çdo hap të vendeve ku do të shkoni

Këshillat e Lauren Shockey, në librin e saj “Four Kitchens” janë mjaft të vlefshme dhe do t’ju ndihmojnë të hani mirë e të mos shpenzoni shumë para gjatë kohës që jeni në një udhëtim.

1.Provoni pjatat tradicionale të vendit që po vizitoni, por tregohuni të zgjedhur

2.Shmangini pjatat që konsumoni shpesh dhe janë të zakonshme, vetëm nëse ju ka shkuar mendja keq për to

3.Vendet e mbushura me njerëz përgjithësisht kanë ushqim të mirë

4.Por vendet turistike nuk sugjerohen për të ngrënë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë