Lajme

Të burgosurit votojnë në SHBA

Një i burgosur merr pjesë në votimin e hershëm për zgjedhjet e nëntorit në burgun “Cook County” në Chicago, Illinois më 17 tetor 2020.

Ky burg e filloi votimin e hershëm gjatë fundjavës nga brenda institucionit, duke thënë se pret rreth 2000 të paraburgosurit e tij për të hedhur votat.

“Është shumë mirë. Unë jam në gjendje të shpreh mendimin tim dhe t’ju tregoj të gjithëve se ne jemi akoma njerëz dhe vlejmë ende” tha një i burgosur që pret gjyqin.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë