Teknologji

Storiet në Instagram më popullore se ato në Snapchat

Snapchat e solli këtë risi por duket se Instagram i cili është në pronësi të Facebook ka më shumë se 400 milion përdorues aktiv nga 250 përdorues që kishte vitin e kaluar.

Kjo shifër do të thotë se Storiet në Instgarm kanë hedhur poshtë Snapchat, i cili ka 191 milion përdorues aktiv gjatë tremujorit të fundit.

 Arsyeja pse Instagram ka përparuar në këtë pjesë mund te jetë për shkak të karakteristikave të reja  dhe të qëndrueshme që ka sjellë kjo platformë.

Javët e fundit Instagram ka sjellë edhe  platëformen e re të Tv live, i cili vjen permes  Stories dhe lejon që përdoruesit të shohin postimet e  48 orëve të fundit.

 

Më Shumë