Treg

Si politikat botërore ndikuan në rënien më të madhe të vitit për Bitcoin

Bitcoin, kriptomonedha me vlerën më të madhe të tregut në botë, ra nën 40.000 dollarë të premten në nivelin më të ulët që nga gushti i 2021, sipas CoinDesk. Vlera e Bitcoin ra në 8.7% përpara se të rifitonte terren dhe të tregtohej me 38.616.17 dollarë, duke rënë me 6.7% ditën e enjte dhe mbi 40% nga niveli rekord i saj në nëntor 2021.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Lajme të lidhura

Më Shumë