Media Galeri

Shkolla e Buzëqeshjes: Maska transparente për të ndihmuar ata që nuk dëgjojnë

Nisma në Institutin Gjithëpërfshirës "La Giustiniana" në Romë. Drejtoresha e shurdhër: "Ne i kemi shkruar qeverisë në mënyrë që këto pajisje të mund të përdoren gjithashtu në zyrat publike"

Le të ruajmë të drejtën për të buzëqeshur, le të shkojmë në shkollë me një buzëqeshje. Në një shkollë në Romë që nga fillimi i vitit shkollor, mësuesit përdorin maska ​​transparente për të ndihmuar ata që nuk dëgjojnë. Është iniciativa e bukur e institutit me drejtorin e vetëm të një shkolle në Itali që nuk dëgjon. Sepse, siç është thënë që nga fillimi i pandemisë, maskat heqin qafe njerëzit që nuk dëgjojnë. Dhe është e rëndësishme të përfshihen të gjithë, gjithmonë. Dhe buzëqeshni. /Burimi: La Stampa/


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë