Lajme

Së shpejti mund të bëni shopping përmes Instagramit

Instagram, një ndër rrjetet sociale më të njohura dhe më të përdorura të momentit, herëpashere sjellë ndryshime të reja, duke tërhequr kështu miliona përdorues në të gjithë botën.

Pas opsionit IGTV, përmes të cilit mund të ngarkonim video më të gjata se 1 minutë, Instagram-i vjen me një tjetër risi.

Së shpejti përmes këtij rrjeti social, do të keni mundësinë të bëni edhe shopping. Ende nuk ka një datë të saktë se kur do të publikohet ky program, por do të përfitojnë të gjitha llogaritë e bizneseve që janë plot 15 milionë.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë