Jete & Stil

Ruani lëkurën me fruta dhe perime

Është koha ku ju duhet të jeni më shumë të kujdesshëm me lekurën tuaj pasi dielli nxehtë mund ta dëmtojë atë.

Kremrat e diellit gjithmonë rekomandohen që ta ruani lëkurën tuaj si nga dielli ashtu edhe nga plakja e parakohshme.

Por nëse pika e diellit janë diçka që shpesh i vini re në trupin tuaj ku artikull është për ju.

Konsumoni sa më shumë fruta
Perimet mos i anashkaloni asnjëherë
Sa më shumë lëngje
Produktet e qumështit kryejnë shumë punë po ashtu
Erëzat gjithashtu kanë rëndësi të madhe për ruajtjen e lëkurës 

Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë