Ana e errët

Rrëfimet me detaje të Dumanit dhe vrasjet e vëllezërve Haxhia që u zbuluan nga një mesazh: Po të pres në Shënvlash

foto e dumanit
Nga Gazeta Si - "Ishte errësirë, drejtues ishte Andi Zylyfi dhe unë isha pasagjer. Pikërisht në këtë moment arrita të fiksoj një mjet, i cili ecte ngadalë dhe e lejuam të futet në aksin kryesor. Pikërisht në atë moment u qëlluam befasisht, fillimisht me një goditje dhe më pas me breshëri të pandërprerë"...

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Lajme të lidhura

Më Shumë