Media Galeri

“Rover Perseverance” i NASA-s dërgon imazhe mahnitëse të Marsit

Sateliti “Rover Perseverance” i NASA-s u ul në Mars në orën 20:55 me datë 18 Shkurt, pas gati shtatë muajsh udhëtim nga Toka.
Që nga ajo kohë, ai ka dërguar disa imazhe të mahnitshme rreth vendndodhjes së tij. Këtu është një përzgjedhje e fotografive të dërguara nga misioni, ndërsa roboti kërkon për shenja të jetës së kaluar të mikrobeve, kërkon të karakterizojë gjeologjinë e planetit dhe klimën në të kaluarën.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë