Media Galeri

‘Ritualet’ dhe simbolika e fëmijërisë

“Në fëmijëri, diku mes botës krijuese të fantazisë dhe të shenjtës, janë momentet që lindin dashuri dhe frikë. Vallëzimi i vazhdueshëm i vajzave të mia mes dritës dhe hijes krijon një fije të padukshme me njëra-tjetrën dhe me vendet e peizazhet ku jetojnë”, thotë Natalie Grono, fotografia që ‘dokumenton’ me fotografi ritet e përditshme dhe simbolikën e jetës së përditshme të dy vajzave të saj.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë