Media Galeri

Restoranti në shërbim të manekinëve, protesta e pazakontë e biznesve

Në qytetin e Prishtinës, një restorant ka vendosur të mbushë ambjentet me manekinë dhe t'i shërbejë atyre, si formë proteste kundër masave anti-Covid, që kanë ndaluar konsumin e klientëve realë.


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë