Lajme

Rama: Edhe Banka Botërore të jetë jashtë realitetit?

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një statusi në “Twitter” ka reaguar ndaj të gjithë atyre që kundërshtojnë rritjen ekonomike në vend.

Ai shkruan se vetë Banka Botërore në raportin e ekonomisë për rajonin, theksin e vë pikërisht te Shqipëria.

Kryeministri Rama ka një pyetje për të gjithë kritikët që i quan helmnxjerrës realë dhe digjitalë, të cilëve iu kërkon të sqarojnë nëse edhe Banka Botërore është jashtë realitetit me raportin që nxjerr.

 “Banka Botërore në njoftimin e saj mbi raportin e ekonomisë për rajonin, vendos theksin mbi rritjen e punësimit në Shqipëri falë rritjes ekonomike! (Kjo ngre pyetjen për t gjithë helmnxjerrësit realë e digjitalë: Të jetë edhe Banka Botërore jashtë realitetit vallë?)”, shkruan kryeministri Rama.

https://twitter.com/ediramaal/status/1047766543617196032

Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë