Lajme

Rama: BERZH, ngushëllimi ynë pas refuzimeve të BE-së

Kryeministri Edi Rama e cilësoi bashkëpunimin me Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim si ngushëllim ndaj burokracive të shtuara të Brukselit për procesin e integrimit europian.

“BERZH ka qenë ngushëllimi ynë, një rrugëtim paralel ekonomik dhe politik, ku kemi gjetur mjaft lehtësi dhe shumë mbështetje dhe kemi bërë gjëra konkrete”, deklaroi ai.

Rama ndodhet në Londër së bashku me udhëheqësit e tjerë të vendeve të Ballkanit Perëndimor për të marrë pjesë në samitin e organizuar nga BERZH me gjashtë vendet e rajonit.

Në këtë samit merr pjesë edhe Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Më Shumë