Lajme

Përdorues të Iphone, argëtohuni me disa emoji më shumë

Të gjithëve na pëlqen të përdorimi emoji-ve të ndryshme kur komunikojmë me miqtë tonë në rrjetet  sociale.  Dhe për t’i bërë bisedat më të këndshme Apple ka mundur të shtojë disa karaktere të ndryshme në listën e emoji-ve për përdoruesit e saj.

 Tashmë përdoruesit e Iphone-ve do të kenë rreth 70 karaktere më shumë në aplikacionet e tyre.

Nga kafshë, njerëz, sende të ndryshme, të cilat do ta bëjnë komunikimin tuaj më interesant.

Shihni më poshtë disa prej tyre.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë