Ekspozite

Pedagogët e Arteve çelin ekspozitën “Udhët V”

Në Galerinë FAB është çelur ekspozita “Udhët V”, ku marrin pjesë 22 pedagogë të Fakultetit të Arteve të Bukura me punimet e tyre.

Ky është edicioni i 5-të i kësaj ekspozite, të kthyer tashmë në një traditë të çdo fundviti. Ekspozita e çelur në 11 dhjetor do të qëndrojë e hapur për publikun artdashës deri më 20 dhjetor.

Kjo ekspozitë u drejtohet veçanërisht studentëve të artit, të cilët duhet t’i njohin pedagogët, jo vetëm si staf pedagogjik por edhe në cilësinë e krijuesit.

Një pjesë e punëve të ekspozuara janë të reja, të sapokrijuara. Ekspozita është konceptuar e ndarë në 2 pjesë: njëra në muajin dhjetor dhe tjetra në janar 2024. Pjesëmarrës në të janë Artan Buca, Artan Peqini, Ardian Kapo, Ardian Pepa, Anisa Paturi, Blerina Pagaria, Dea Tili, Dritan Nasi, Ergys Kristiko, Ermal Baboçi, Florian Haxhiyseni, Genc Përmeti, Gentjan Tabaku, Genti Spirollari, Mariglen Buzali, Orestia Kapidani, Orlis Vathi, Parid Dule, Rosita Habazaj, Valbona Karaboja, Viktor Ferraj, Xhovana Preçetaj. /ata


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë