Bursa

Parashikimi i ‘Si’ për bursat gjatë javës: Bitcoin dhe euro në rënie

Nga Gazeta ‘Si’- Për sa kohë EUR/USD do të tregtohet nën vlerën 1.0833 trenda gjatë javës (26 shkurt-3 mars) do të jetë bearish me target 1.0725 reagimi negativ ndaj të cilit e thellon rënien drejt suportit 1.0625. Tregtimi mbi vlerën 1.0833, shumë pak i mundshëm hap rrugën për testimin e rezistencës 1.0867

Për sa kohë GBP/USD do të tregtohet mbi vlerën 1.2638 trenda do të jetë bullish me target 1.2733, reagim pozitiv ndaj të cilit e avancon lëvizjen pozitive drejt targetit 1.2828. Tregtimi nën vlerën 1 2638 do të pasohej nga tentativa e testimit të suportit 1.2544

Për sa kohë USD/JPY do të tregtohet nën vlerën 150.9 trenda do të jetë rënëse me target 149.13 reagimi negativ ndaj së cilës e thellon rënien drejt suportit  147.2. Tregtimi mbi vlerën 150.9 do të pasohej nga tentativa e testimit të rezistencës 153.5

Për sa kohë DOW JONES do të tregtohet nën vlerën 39300 trenda do të jetë korrektuese me target 38800 e më pas 38100. Tregtimi mbi vlerën 39300 do të pasohej nga avancim i mëtejshëm me target 39500

Për sa kohë CRUDE OIL do të tregtohet nën vlerën 76.9 trenda do të jetë bearish me target 72.45. Tregtimi mbi vlerën 76.9, pak i mundshëm do të pasohej nga testimi i rezistencës 77.23

Për sa kohë BTC/USD do të tregtohet nën vlerën 51650 trenda do të jetë rënëse me target 50500. Tregtimi mbi vlerën 51650 hap rrugën për testimin e rezistencës 53000


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë