Media Galeri

Parajsa e humbur: Foto të natyrës që vajtojnë një rini të humbur

Frika është e pashmangshme. Një grup fotografish të natyrës dhe  të dashurisë që natyra fal për njerëzit nga fotografi Robert Darch, e cila ka kaluar moshën 20 vjeçare duke u rikuperuar nga një goditje në tru.

Duke fotografuar natyrën rreth shtëpisë së tij Devon, ai e përdori fotografinë dhe natyrën si diçka që do të neutralizonte gjendjen e tij emocionale.

Burimi:The Guardian/ Përktheu: Gazeta "Si"


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë