Arsim

Pandemia rrit analfabetizmin: 15 % e nxënësve shqiptarë s’kanë akses në internet

Pandemia po përjashton fëmijët e familjeve të varfra në Shqipëri nga e drejta për t’u arsimuar. Në këtë përfundim ka dalë një raport i UNESCO-s që ka analizuar 30 sisteme arsimore në Ballkanin Perëndimor, Europën Lindore dhe ish-Bashkimin Sovjetik.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Abonohu tani, është falas!

Më Shumë