Njerez

Pa maska në urban- Covid krijon krizën për shoferë dhe fatorino

Nga Ina Ahmetaj- Transporti urban në kryeqytet është në krizë për staf. Mungojnë shoferët e linjave dhe fatorino sepse mes tyre ka të prekur me covid.

Dëshironi të VAZHDONI Së lexUARi artikullin?

Lajme të lidhura

Më Shumë