Lajme

ONM apel prokurorëve: Aplikoni për Këshillin e Lartë të Prokurorisë

Prokurorëve shqiptarë u është bërë apel nga Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) që të aplikojnë në Këshillin e Lartë të Drejtësisë. Shefja e këtij institucioni, Genoveva Ruiz Calavera, u ka përkuar prokurorëve ta shfrytëzojnë mundësinë dhe të aplikojnë në Këshillin e Lartë të Prokurorisë, që sipas saj, luan një rol shumë të rëndësishëm në sistemin e drejtësisë në Shqipëri.

“Thirrje prokurorëve nga Shqipëria në nivel apeli: Shfrytëzojeni mundësinë dhe aplikoni për pozicionet në Këshillin e Lartë të Prokurorisë! Këshilli luan një rol kyç në sistemin shqiptar të drejtësisë dhe në çuarjen përpara të integrimit të vendit tuaj në BE!”, – thotë Calavera.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë