Media Galeri

Oboti nga ajri, nën ujë

Kjo e martë pa reshje u ka dhënë pak frymëmarrje zonave dhe banorëve të përmbytur në Shkodër e Lezhë. Autoritetet lokale në disa prej qyteteve të tjera të vendit nuk raportojnë për problematika të shkaktuara nga reshjet. Ndërkohë që edhe në dy qytetet më të goditura nga shirat, Lezhë e Shkodër, është vërejtur një përmirësim i situatës.
Fotot janë pamje nga ajri (të hënën pasdite) të përmbytjeve në Obot, pranë Shkodrës.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë