Media Galeri

Nuk kanë vetëm fëmijët lodrat e tyre të preferuara…

Ndonjëherë kafshët shtëpiake i duan lodrat e tyre po aq sa ne i duam edhe kafshët shtëpiake. Edhe nëse ata janë të vjetër si pelushë, disa qen dhe mace qëndrojnë përgjithmonë pranë miqve të tyre prej pelushi. Disa madje flenë me ta, i ushqejnë dhe i marrin me vete kudo. Disa të tjerë i presin derisa të lahen për t’i përqafuar.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë