Njerez

Një palë syze të John Lennon dolën në ankand për 150 mijë euro

Sipas raporteve nga “New Musical Express”, një palë syze dielli të markës Oliver Goldsmith dikur të përdorura nga John Lennon dolën në ankand për mbi 130 mijë paundë – më shumë se 150 mijë euro.
Para se të vritej jashtë apartamentit të tij në New York në 1980, në 1968 ish-Beatle i kishte harruar ata në sediljen e pasme të makinës së Ringo Starr. Sot, ato syze u shitën në ankand nga Sotheby’s në Londër.
Në një letër, ish-shoferi i Beatles rrëfen ngjarjen: “Unë shkova të marr Jogn, Ringo dhe George me Mercedesin dhe i çova në zyrë.
Kur John doli nga makina kuptova se ai kishte lënë syzet e diellit në sediljen e pasme dhe se kishte dalë një xham. E pyeta John nëse ai donte që unë ta riparoja. Ai më tha të mos shqetësohesha dhe se do të blinte një palë tjera. Asnjëherë nuk i kam riparuar – i mbaja ashtu siç i kishte lënë John”.

Më Shumë