Media Galeri

Një minutë heshtje për viktimat e Covid-19 në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti Joe Biden me bashkëshorten e tij dhe Kamala Harris me bashkëshortin mbajtën një minutë heshtje rrethuar nga qirinjtë në shkallët e Shtëpisë së Bardhë për të nderuar 500 mijë viktimat e Covid-19 në SHBA.

Biden dhe Harris u kërkuan edhe amerikanëve nga shtëpitë e tyre që t’u bashkoheshin.


Copyright © Gazeta “Si”
Më Shumë