Media Galeri

Një kartolinë nga Qerreti

Qerreti, fshati turistik pranë Kavajës, është kthyer në një atraksion turistik. Qerreti është një fshat i vendosur në rrafshinat qendrore të rajonit të ultësirave perëndimore të Shqipërisë dhe është pjesë e qeverisjes vendore e qytetit të Kavajës. Emri Qerret vjen nga qerret, mjet zakonisht për mbartje prodhimesh bujqësore, me shtrat të gjerë dhe me rrota druri që tërhiqet nga kafshët e mëdha.  


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë