Media Galeri

Një dozë e vogël lumturie…

Është një kohë që të gjithë kemi nevojë për pozitivitet dhe pikërisht këtë dozë pozitivitetit japin dhe këto shkrepje të kafshëve të ndryshme. Ato janë përzgjedhur nga Reuters si fotot më të mira të kafshëve për vitin 2020.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë