Media Galeri

Një botë e trazuar, pandemi dhe protesta

Fillimi i javës, në botë u mbizotërua nga dy fenomene më së shumti; përhapja e Covid-19 dhe protestat nga njëri cep i botës në tjetrin.

Reuters sjell disa foto proteste nëpër vende të ndryshme të botës, ndërsa në fokusin e aparatit mbetet lufta ndaj pandemisë…


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë