Media Galeri

Një asistent virtual nga Louis Vuitton

Marka luksoze e modës Louis Vuitton nuk bën vetëm veshje shumë të shtrenjta, por gjithashtu prodhon produkte shumë të shtrenjta të teknologjisë. Bashkimi i kufjeve të kompanisë prej 1190 dollarësh dhe orëve inteligjente prej 3000 dollarësh është një asistent virtual që kushton 2890 dollarë.

Asistenti, i quajtur “Horizont Light Up” është prej inoksi, lëkurë e zezë dhe ka 35 drita LED që sinkronizohen me ritmet e melodisë që luan.

Ai karikohet për 90 minuta dhe mban 15 orë karikim si dhe ka një çantë udhëtimi.

https://youtu.be/-79cvOzcuJI


Copyright © Gazeta “Si”


Më Shumë