Media Galeri

Nga pandemia tek varfëria, top fotot e vitit

Nga pandemia, protestat, fatkeqësitë natyrore, varfëria… Gjyqet më të bujshme dhe fitorja e Joe Biden. Një vit i trazuar që Reuters e ka reflektuar përmes objektivit, duke sjellë fotot më të bukura të 2020.


Copyright © Gazeta “Si”Më Shumë