Teknologji

Nga një shpellë në një tank të zhytur, konkursi me fotografitë më të bukura nën ujë

Revista Scuba Diving zhvillon çdo vit konkursin me imazhet më të bukura të shkrepura nën ujë.  Këtë vit u paraqiten rreth 2100 imazhe të ndryshme të shkrepura në vende të ndryshme  anë e mbanë botës, nga Meksika  në Indonezi.

‘Imazhet u zgjodhën për bukurinë dhe kreativitetin e tyre … dhe aftësinë e tyre për të frymëzuar’  thotë një nga kryeredaktorët e revistës.

Bukuria, misteri dhe madhështia e detit të thellë blu vjen në këto imazhe mahnitëse.

13 imazhet që do të shihni më poshtë përfshijnë portret konceptuale të një oktapusi, një shpellë shumëngjyrëshe nënujore në Meksikë dhe një parakalim mistik i një balene në Tonga që  duket sikur po lundron mbi ujë.

 

Më Shumë